„Banderas” a demisionat de la “Cazemata” Est Tv

banderas

Jurnalistul Antoniu Lovin“Banderas” pentru amici şi colegii de breaslă, “Foto Jon” pe facebook – a plecat, de câteva zile, de la postul Est TV. Oficial se vorbeşte despre demisia acestuia, neoficial era clar că stilul profesionist dar şi spiritul liber al lui Banderas nu ar fi putut suporta la nesfârşit regimul de la “Cazemată” (cum este alintat respectivul post tv de către jurnaliştii nemţeni).
Contactat de vestea.net, boem dar şi gentleman, Banderas nu a dorit să detalieze subiectul. “Mă bucur că întrebi şi nu te răsteşti la mine. Dar, nu te supăra, nu-ţi răspund. Mă bucur doar că mi-am recăpătat libertatea şi asta e cel mai important”. Nici despre posibile viitoare destinaţii profesionale nu a dorit să dea prea multe detalii.

banderas 3Cert este că, în perioada în care s-a produs „liberarea” lui Banderas de la „Cazemata Est TV”, acesta a postat pe peretele său de facebook o copertă cu un citat foarte interesant: „Eşti stăpânul a ceea ce nu spui şi sclavul a ceea ce vorbeşti” (Sigmund Freud). Să însemne că nu ar fi de dorit să fie provocat şi să spună… multe şi interesante?

 

Apropiaţii spun că jurnalistul considerat unul dintre cei mai vii pe zona Eveniment/Investigaţii, cu un cv impresionant în care se află 3 ani de lucru sub sigla Pro TV şi doi ani la Acasă TV a şi fost contactat imediat după demisia sa de un post central interesat în dezvoltarea unui proiect regional.

Personalitatea complexă a tânărului jurnalist ar putea fi un adevărat studiu de caz. Considerat un „sniper media” (ziarist bine informat, cu acces la surse eficiente, care lucrează pe principiul “punct ochit, punct lovit”), Banderas este, în fapt, un tip pe cât de boem pe atât de sensibil. Cu microfonul într-o mână şi cu aparatul foto în alta, Banderas – Foto Jon s-a impus, în ultimii ani, drept unul din cei mai profesionişti fotografi nemţeni, atât pe partea de portret cât şi pe cea de eveniment. Fotografiile de pe profilul Foto Jon arată, fără dubii, un profesionist interesat de mesaj,de amsamblu dar şi de detalii.

Succes în continuare, Banderas!

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “„Banderas” a demisionat de la “Cazemata” Est Tv

  1. Era si normal sa se elibereze un jurnalist de talia lui Banderas. Probabil, unii conducatori din umbra ai cazarmei au crezut ca pot pune haturile pe tot ce misca. Stiu de la cativa fosti (de acum) colegi ai lui Banderas ca ar vrea sa plece si azi din acea cazarma. S-au saturat de mizeriile la care sunt supusi si raul pe care trebuie sa-l faca oricui nu place „barosanului”. Fiti optimisti, va veni si vremea cand veti scapa de …asuprire.

Lasă un răspuns