Bancul zilei – PLR Neamţ: “Obţinem la prezidenţiale 20-25 la sută!”

plr-

“Cincinalul în patru ani şi jumătate” este reinventat la Neamţ, de filiala partidului lui Tăriceanu. Întrebat despre targetul filialei la alegerile prezidenţiale, Ioan Asaftei a anunţat candid: “Vom lua 20-25 la sută!”.

Că, la Neamţ, liberalii lui Iohannis au grele probleme din cauza valului PSD (dirijat de deputatul Ionel Arsene, liderul de aici) sau a „umbrei” lui Gheorghe Ştefan (greu de dezlipit, în mentalul colectiv, de candidatura PMP-istei Elena Udrea) ţine de specificul acestui judeţ. Să vii cu un partid încă neînregistrat final şi legal, care sprijină un independent şi să anunţi că “recoltezi” un sfert din voturi, ţine fie de poezie, fie de o totală dezlipire de realitate. Colac peste pupăză, la Neamţ, PLR-ul condus de Ioan Asaftei nu se poate baza nici pe sprijinul PNL-iştilor dizidenţi, grupaţi în jurul deputatului Dorinel Ursărescu.

Intuind în Ursărescu un potenţial pericol la adresa funcţiei sale, Asaftei l-a “tamponat” de câteva ori, prin mesaje prin presă, pe deputat.

Targetul anunţat de Asaftei a fost “comis” într-o conferinţă de presă. Să fi fost una structurată pe tematici iar respectivul anunţ să fi ţinut de rubrica “bancul zilei”?

D. VINCA

Nota Bene – Dacă PLR-ul condus de Ioan Asaftei ia în Neamţ nu 20 ci măcar 15 la sută, vestea.net nu numai că îşi scoate pălăria ci şi oferă – moca, din partea firmei – o casetă publicitară pentru o lună şi 4 texte advertoriale. Întrebare: dacă, însă, nu ajunge la acelaşi procent cu voturile, ce face Ioan Asaftei. Ca un lider responsabil, îşi pune mandatul pe masă şi demisionează?

P.S. – PLR Neamţ nu va obţine nici 10 la sută (sau poate mult mai puţin) dar, am lăsat, mai sus, un procent mai mare, aşa de încurajare…

One thought on “Bancul zilei – PLR Neamţ: “Obţinem la prezidenţiale 20-25 la sută!”

  1. Ha,ha,ha,……Cine sunt imitatiile astea politrucianiste????

Comments are closed.