“Balul de caritate Marile Sperante” – Editia III

copil

Clubul Rotaract Piatra-Neamt, organizeaza a treia editie a balului de caritate “Marile Sperante”, scopul caritabil fiind refacerea necesarului de carti pentru biblioteca scolii generale Valeni din Piatra-Neamt si modernizarea acesteia in functie de bugetul ce va fi strans in seara balului. Elevii acestei scoli nu au biblioteca, iar toti cei care impartasim valoare, stim ca acest fapt este grav. Investim in copii, copiii nostri personali, dar si in copiii care peste 20 de ani ne vor reprezenta aici, acolo, oriunde vor fi asezati si ne dorim ca ei sa poata decida in cunostinta de cauza, sa poata alege avand o raportare de valoare. Cunoasterea si indreptarea spre cultura este cheia care deschide usile ruginite, mintile blocate si societatea conservata.

Maine seara, va invitam sa participati si sa va implicati in povestea balului care in mod cert se va schimba odata cu acest gest. Elemente surpriza de tombola, momente speciale, create pentru aceasta seara nu vor lipsi si veti lua parte la licitatia obiectelor de valoare, unde aveti posibilitatea sa achizitonati tablouri ale artistilor de renume, fotografiile castigatoare din cadrul expozitiei de fotografie organizata de club pe 21 noiembrie, dar si alte obiecte pe care cu siguranta vi le doriti.

Formatia Andante din Piatra-Neamt si-a propus sa ne ofere o seara magica prin programul artistic muzical, in care sa ne simtim bine atat in ring, cat si pe scaune.

Povestea aceasta isi va afla finalul in seara zilei de 12 decembrie si ne dorim sa fie cel fericit, pentru ei, copiii care vor lectura mai mult si pentru noi, cei care am sustinut si ajutat acest proiect frumos in orasul Piatra-Neamt.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns