Băiatul de 16 ani a murit apărându-și bunica! Filmul dublei crime de la Piatra Neamț…

Floris Petrache, băiatul de 16 ani ucis azi dimineață în crima care i-a curmat viața și bunicii sale, a murit apărându-și bunica. Din declarațiile date de criminalul Florin Petrache (60 de ani, tatăl lui Floris) în fața procurorului criminalist rezultă că bărbatul a mers de dimineață, din camera în care locuia el în corpul de clădire unde statea soacra și copilul hotărât să-i ceară cont pentru situația disperată în care ajunsese (toate bunurile pentru care muncise o viață erau pe numele soției aflată la muncă în Italia).

„De la discuție s-a ajuns la ceartă și de aici la agresarea victimei de către bărbat. În acest moment a intrat în scenă băiatul care, trezit din somn de acel vacarm, a încercat să-și oprească tatăl care înjunghia deja pe femeie. Agresorul a lovit mai departe cu cuțitul, și în băiat și în femeie. E vorba de multiple plăgi înjunghiate”, a precizat pentru Vestea procurorul criminalist Stelian Olteanu.

Practic cele două victime au fost hăcuite. Surse apropiate anchetei au precizat că pe trupul copilului se vedeau 6-7 lovituri de cuțit. Procurorul criminalist va intra însă abia mâine în posesia raportului LML, astăzi fiind dedicat audierii agresorului și unor martori.

Surse apropiate de cercul de amici ai agresorului spun că acesta era disperat după ce soția sa intentase divorț, după ce a realizat că toată munca sa de o viață nu-i aparține juridic. El ridicase o casă pe un teren al soacrei și, pentru ca avizele să nu dureze mult timp, casa apare ca aparținându-i acesteia. După intentarea divorțului, soacra (68 de ani) i-a cerut să părăsească locuința și cu greu a acceptat să-l lase să mai locuiască într-o cameră. Bărbatul era terorizat de faptul că ar putea ajunge la 60 de ani în stradă din cauza acestei situații iar dezamăgirea aceasta l-a dus la epiusodul în care pare să-și fi pierdut mințile, să-și ucidă și soacra dar și propriul copil care sărise în apărarea femeii.

D.V.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns