Banderas dă de pământ cu politicienii: Da’ numai flori ştiţi să daţi pe stradă?

10259034_1561709294085202_3229107385329709756_nÎn stilu-i inimitabil, Banderas (Antoniu Lovin în buletin, Foto Jon Study pe facebook) le dă o smetie politicienilor şi funcţionarilor care ieri au umplut netul cu fotografii cu flori oferite femeilor, pe stradă.

„Tinerii politicieni, tinerii apoliticieni, tinerii frumosi si liberi, tinerii pompieri, tinerii politisti rutieri ori tinerii jandarmi au impartit astazi flori doamnelor si domnitelor. Mirobolant, fermecator, candid si vrednic gest. Dar unul, unul macar!,  n-am auzit sa iasa pe strada si sa imparta beri. Berea,adevaratul simbol a primaverii. Trizde vremuri am mai ajuns!”, este punctul de vedere al spumosului Banderas de la Neamţ.

Într-un comentariu ulterior, acesta şi explică cum ar trebui oferită „berea, adevăratul simbol al primăverii”: „cum ar fi ca de ziua la hombre politicienii sa iasa ei frumos pe strazi si sa imparta beri… stelaje dupa stelaje… ihaaaaaaaaaaa!”.

Un coleg de breasla cere lămuriri şi despre varianta vrac, butoaie sau cisterne.

„Doar nu ai vrea acum să rostogolească lumea butoaie prin oraş, ca să te mulțumească pe tine. Deşi, s-ar putea ca ISU să rezolve şi treaba asta. Din câte ştiu, într-o cisternă merg vreo zece tone…” – Ionut Corfu.

Banderas arată că e la curent şi cu detaliile tehnice de intervenţie ale celor de la ISU. „pe mine si pe alti muuuuuuuuuuuuulti ca mine…noua tone mai exact…da e bun si asa…” – Foto Jon Study .

Rămâne de văzut dacă onor politicienii şi ceilalţi menţionaţi de Banderas se vor conforma. Caz în care tinerii poliţişti (dar nu de la Rutieră) ar trebui să intervină cu câteva seturi de cătuşe, întrucât oferirea de alcool alegătorilor este considerată faptă penală.

Clar este că dacă baderas se va hotărî vreodată să candideze, nu e niciun dubiu cu privire la imnul său de campanie. Mai potrivit decât „Trăiască berea!” nu se poate…

D.V.

cop banderas bere