Azi noapte, Piatra Neamț: Mașină făcută praf, patru tineri răniți


Patru tineri cu vârste între 17 și 28 de ani au ajuns în acestă dimineață la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un stâlp. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, accidentul a avut loc cu câteva minute înainte de ora 04.00, pe strada General Dăscălescu. În urma impactului deosebit de violent a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare.
La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și încă un echipaj de descarcerare”, a precizat slt. Adrian Rotaru, responsabilul de relații publice al ISU Neamț.
Șoferul, un tânăr de 28 de ani, dar și un pasager de pe bancheta  din spate au rămas blocați în mormanul de fiare, fiind scoși de salvatori. Conducătorul auto a suferit o fractură de femur și de gleznă și traumatism cranio-cerebral. Cealaltă victimă descarcerată- un tânăr de 18 ani, s-a ales la rândul său cu mai multe fracturi. Ceva mai ieftin au scăpat un tânăr de 18 ani și altul de 20 de ani, și ei pasageri în autoturism.
Toate cele patru victime au ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns