Azi, la FUNTASTIC, liber la poze şi autografe cu fotbaliştii din Naţionala de futsal a României!Fanii din Neamţ, mari sau mici ai fotbalului au azi ocazia rarisimă de a da mâna, de a lua autografe sau de a face o fotografie cu componenţei echipei naţionale de futsal a României.
De la ora 18, la FUNTASTIC (Galleria Mall Piatra Neamţ) este locul în care elevii antrenorului Robert Lupu vor fi prezenţi la întâlnirea cu suporterii şi, la rândul lor, se vor destinde la o partidă de biliard sau de bowling.

<<Vino să te întâlnești cu echipa națională de futsal la Funtastic Bowling, în data de 16 octombrie, de la orele 18:00! Fanii sunt așteptați pentru poze, autografe și alte surprize>>, este invitaţia organizatorilor care precizează că la eveniment pot participa şi copiii.

Prezenţa tricolorilor de futsal la Piatra Neamţ este legată de turneul pentru CM, turneu ce va avea loc în Sala Polivalentă din capitala judeţului Neamţ, în perioada 23-26 octombrie. România va înfrunta naţionalele Olandei, Albaniei şi Kazahstanului. Obiectivul tricolorilor este clasarea pe unul din primele două locuri, performanţă ce asigură prezenţa la Turul de Elită, penultimul pas spre CM din Lituania.

V.N.

Lasă un răspuns