„Avram Iancu, Mihai Viteazu şi Eminescu AU FOST ASASINAŢI PENTRU CĂ NU AU FĂCUT PACTUL CU MASONERIA!” VIDEO

3-tasca-3Lideri importanţi ai Neamului Românesc – printre care Mihai Eminescu, Avram Iancu, Mihai Viteazu – au fost ucişi pentru că au deranjat interesele Masoneriei – acesta a fost rechizitoriul-crez enunţat aseară, în faţa unei săli cu peste 200 de oameni, de către preotul şi poetul Dorin Ploscaru.
Părintele Ploscaru a făcut respectiva afirmaţie după ce pe scena Centrului Cultural din Taşca evoluase Corul din Finteuşul Mare cu o suită de cântece patriotice din care unele dedicate lui Mihai Viteazu şi lui Avram iancu şi după ce chiar el recitase poezia Doina a lui Mihai Eminescu.
„Pentru acest poem de mare încărcătură, mulţi dintre marii bărbaţi ai Neamului, fraţilor, au făcut închisoare. Ani grei de închisoare. Şi faptul că s-a amintit aici de Crăişorul Munţilor, de Avram Iancu, faptul că s-a amintit de Mihai Viteazu, faptul că Eminescu ne pune în faţă Doina, care este unul dintre răvăşitoarele poeme ale literaturii române, mă face să cred şi să dau dreptate istoricilor literari că Avram Iancu şi Mihai Viteazu şi Eminescu au fost asasinaţi pentru că nu au făcut pactul cu Masoneria. Şi-au păstrat românitatea, şi-au păstrat crezul, au crezut în Patrie şi în Naţie. Atunci când Petre Ţuţea vorbea despre Hristos şi Platon, la ieşirea din închisoarea de la Gherla, el ăşi încheia discursul aşa: <<la judecata viitoare vom fi cântăriţi după două măsuri. După măsura iubirii de Dumnezeu şi iubirii de Neam>>”, a spus Părintele Ploscaru.

Momentul a fost surprins de Turn TV, iar în clipul de mai jos veţi găsi:
min 2.44 – Recitarea poeziei Doina, de Mihai Eminescu
min 3.38 – Declaraţia referitoare la asasinarea celor 3 simboluri ale Poporului Român

D.VINCA

cop-ploscaru

Comentarii Facebook

One thought on “„Avram Iancu, Mihai Viteazu şi Eminescu AU FOST ASASINAŢI PENTRU CĂ NU AU FĂCUT PACTUL CU MASONERIA!” VIDEO

  1. Cine a citit „Dubla asasinare a lui Eminescu” de criticul literar Theodor Codreanu, cu o prefata de D-na Zoe Dumitrescu – Busulenga. Sigur se gaseste pe net. E buna cartea, desi nu e digerabila. Adevarul nu prea e digerabil in zilele noastre.

Lasă un răspuns