AVOCATUL XXX / Ce nemţean ia apărarea Cruduţei şi a altor piţipoance din Dosarul “Prostituate de Lux”

cruduta 5

Cea cunoscută după numele de scenă Cruduţa (Daniela Crudu) dar şi celelalte fete implicate în recentul scandal “Prostituate de Lux” au un avocat nesperat într-un nemţean cunoscut. Mihai Ţuburlui (protestatarul cu palmaresul celor 100 de acţiuni în faţa Palatului Administrativ din Piatra Neamţ) sare în apărarea asistentelor tv şi a colegelor lor de prestaţii “sex contra bani” şi-i pune la punct pe procurori: “Cica ar fi incasat de la 1.500 E in sus/partida. Ma lasi! Nu cred asa ceva! Is uluit. Daniela Crudu, nu-i cumva fata aia de la biblioteca? Al naibii procurori! Invidiosi pana la Dumnezeu. Dar ce-ar fi vrut? Sa devalizeze o banca, un minister…ceva?”.

Într-o postare pe internet, Ţuburlui îşi arată şi aprecierea pentru “prestatoarele” din Piatra Neamţ care, în opinia acestuia, au tarife mai apropiate de nivelul de trai scăzut din zona Moldovei, în comparaţie cu “cocomârlele de Dâmboviţa”.

“Daniela Crudu si alte cocomarle de Dambovita au fost acuzate ca practica cea mai veche indeletnicire de pe planeta. Cica ar fi incasat de la 1.500 E in sus/partida. 
Ma lasi! Nu cred asa ceva! Is uluit. Daniela Crudu, nu-i cumva fata aia de la biblioteca?
Al naibii procurori! Invidiosi pana la Dumnezeu. Dar ce-ar fi vrut? Sa devalizeze o banca, un minister…ceva?
La noi, la Piatra Neamt e mai ieftin. Gasesti o multime de Daniele cu 50 ron/partida. In plus, is 100% naturale. La asa scoruri nici nu se merita sa-ti tragi prietena, d-apoi sa te insori, sa te nenorocesti! Cred ca n-o sa ma mut din oras nici mort”, spune, vu evident umor, Mihai Ţuburlui.

D.V.

 

Lasă un răspuns