Avocatul Bourceanu i-a făcut “încadrarea” preşedintelui CJ Neamţ

tarata fete

*  ”E exagerat de orgolios”, spune consilierul judeţean despre Culiţă Tărâţă

Consilierul judeţean Adrian Bourceanu a analizat situaţia conflictuală din ultimele luni de la Consiliul Judeţean şi găsit că sămânţa de scandal pleacă, de cele mai multe ori, de la preşedintele acestei instituţii. Avocat de profesie, Bourceanu l-a disecat psihologic pe Culiţă Tărâţă şi l-a şi „încadrat” pe acesta: “E orgolios. E exagerat de orgolios. Vrea să aibă numai el dreptate, de fapt, ceilalţi să facă doar ce consideră el”.

Declaraţia lui Bourceanu a fost făcută în cadrul emisiunii VESTEA ALERT de la Tele M Neamţ şi a survenit la două zile după ce un alt conslier judeţean, Tudorel Radu a aprecat că şeful CJ nu se comport ca într-o instituţie ci ca într-o firmă proprie. Iritat de violenţa verbal şi de lipsa de respect pe care preşedintele CJ le manifestă faţă de aleşi, şi consilierul judeţean Cristian Tomuleţ a declarat că “Regret că l-am sprijinit pe Culiţă Tărâţă să ajungă preşedinte la Consiliul Judeţean”.

Până acum, preşedintele Tărâţă nu a răspuns în niciun fel acestor acuzaţii sau replici. Invitat la o emisiune la Tele M s-a lansat într-un verbiaj specific din care reieşea că ar fi victima unei conspiraţii care îl vizează. Directorul postului a anunţat apoi, de mai multe ori, că a depus la Registratura Consiliului Judeţean o adresă oficială prin care îl invita pe Culiţă Tărâţă la o emisiune în direct, pe teme legate de activitatea din CJ dar şi pe subiectul controversat al falimentarii firmei TCE 3 Brazi dar nu a primit încă niciun răspuns.

Daniel VINCA / sursa foto: agriculturaromaneasca.ro

Lasă un răspuns