Avocata Monica Anton a obţinut prima victorie în instanţă pentru profesoara Crinela Marc! Cazul „sex cu seminaristul care s-a sinucis”

Avocata Monica Anton bifează prima victorie în instanţă în cazul în care profesoara Crinela Marc este judecată pentru „relaţii sexuale cu un minor”. Avocata Anton a cerut şi judecătorul Mirel Mormoe a aprobat ca procesul să fie judecat cu uşile închise, informează mesagerulneamt.ro.

Transformând un dezavantaj într-un atu, avocata Anton a invocat drept motiv al solicitării sale, „mediatizarea excesivă a cazului”.

Termenul respectiv – primul din dosar – a fost acum 3 zile, pe data de 17 septembrie, adică la 10 de luni de la ziua în care Marius Săndulache a plecat din internatul Seminarului Teologic din Piatra Neamţ şi s-a aruncat în apele Bistriţei.

Ancheta efectuată în acest caz a dus la apariţia unor indicii cum că între elevul sinucis şi profesoara de limba română, preoteasa Crinela Marc ar fi existat o apropiere nefirească care a evoluat până la consumarea unor relaţii sexuale.

Detalii despre proces, în articolul din mesagerulneamt.ro.

D.V.

Lasă un răspuns