Avertisment pentru liberali

ionel-arsene-psd 

* Ionel Arsene: Le cer liberalilor să lase Executivul condus de Victor Ponta să-și continue activitatea în interesul românilor

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației politice de astăzi, a făcut referire la importanța continuării direcției de dezvoltare a României, așa cum a fost stabilită de Guvernul condus de Victor Ponta.
„Constatăm în ultima perioadă o intensificare a criticilor actului de guvernare venite din zona conducerii Partidului Național Liberal. Cel mai probabil, acest lucru este motivat de rezultatul alegerilor prezidențiale. Din păcate, conducerea PNL fie confundă lucrurile, fie nu înțelege rolul președintelui României. Șeful statului nu este premier, așa cum ne-au obișnuit Traian Băsescu și guvernele sale, nu se poate substitui acestuia și nu poate impune o direcție de acțiuni Guvernului”, susține Ionel Arsene.

Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „este foarte surprinzătoare dorința PNL, exprimată prin intermediul lui Klaus Iohannis, de a prelua puterea în România. În primul rând, o astfel de afirmație trădează adevăratele intenții ale acestui partid și ale celui care a fost ales președinte. Dorința lor nu are nici o legătură cu viitorul României. Acești oameni își doresc doar controlul asupra țării. Asupra Guvernului, Președinției și Parlamentului. Pentru ei, binele românilor nu este un obiectiv ci doar fațada în spatele căreia își ascund pofta de putere”.

Deputatul Ionel Arsene s-a referit și la efectele alegerii lui Klaus Iohannis pentru funcția de președinte: „M-aș fi așteptat ca cea mai importantă sarcină pe agenda viitorului președinte să fie stingerea conflictelor din societatea noastră. Campania electorală a acestuia a produs, din nou, falii importante între români. De-a lungul ei am auzit insulte grave și discriminări nejustificate din partea simpatizanților PNL la adresa celor care și-au exprimat dorința de a-l vota pe premierul Victor Ponta. Klaus Iohannis nu a condamnat nici un moment acest curent și nu pare să aibă de gând să facă ceva în acest sens”.

„România este a tuturor cetățenilor ei. Asta trebuie să conștientizeze Klaus Iohannis și liberalii. Primul lucru pe care trebuie să-l facă acești oameni este să ajungă să înțeleagă nevoile tuturor românilor. Avem un Guvern care a obținut performanțe foarte bune până acum. Le cer liberalilor să lase Executivul condus de Victor Ponta să-și continue activitatea în interesul românilor și să renunțe la ipocriziile și meschinăriile politice. Am fost votați de cetățeni pentru a le asigura un trai decent și pentru a construi o țară de care să fie mândri. Dacă nu vor acest lucru, îi invit pe liberali și pe Iohannis să iasă în fața românilor și să-și declare deschis intențiile pentru viitorul acestei țări. Pentru că până acum ne-am lămurit că ei vor doar puterea, nu și binele României”, a mai precizat deputatul PSD.

vestea.net

 

One thought on “Avertisment pentru liberali

  1. Ehe, dom’ dipotat, e tot in campanie… Asa-i shefu’ liberalii astia e pericolosi dom’ne si rai si vor sa puna mana si ei in borcanu’ cu miere. Neamtu’, sa stinga conflictele ?? Pai mata nu „citesti” Antena 3 si Ghita tv ?? Ce-i mai canta astia in struna neamtului…, ce-l mai lauda… A trebuit Pontache sa plece-n Dubai, sa se mai intremeze un pic, ca aici in tara il mieunau proclausii ! Am o rugaminte…., daca mariti pretul la gaze cu nimica aia toata de 40%, vorbiti si cu BOR, sa ne faca niscai cartele de hrana, spirituala, bineinteles, sa putem trece iarna, pana apare iarba noua si-om incepe sa pastem. In rest, sanatate si virtute ! Stiti d-vs…. Si sosete da lana, sa nu va-nghete p…. Piciorusele, shefu, piciorusele ! P.S. Amu, ca omu’ din prostime, ma gandesc, ca de ce tot va opintiti d-vs cu scrisu’? Puneti de-o carte ? Aveti vreo premonitie ??? Ptiu, duca-se pe pustia cea neagra ! Eu zic, ca si d-vs, sa va rugati sa n-o luam cu totii, pe pustia cea rosie !

Lasă un răspuns