Aurelia Simionică, aleasă pentru a 3-a oară preşedinte PSD Neamţ

simionica

Fostul viceprimar de Piatra Neamţ, Aurelia Simionică a fost realeasă preşedinte al organizaţiei municipale PSD Neamţ. Şedinţa de alegeri a avut loc vineri, în sala mare de la Consiliul Judeţean iar la această adunare au participat 180 de delegaţi.

“Realegerea mea, pentru a 3-a oară, în această onorantă poziţie, reconfirmă că organizaţia Piatra Neamţ este apreciată pentru munca depusă până acum şi ni se dă credit pentru perioada viitoare în calendarul căreia se află şi alegerile locale şi generale din 2016”, a spus Aurelia Simionică.

“Noul Birou Permanent Local este format şi din membri care au mai avut această calitate dar şi din oameni noi în această funcţie. Într-un partid este ca într-o familie, poate mai apar uneori pseudo-nemulţumiri, dar important este să strângem rândurile, să fim uniţi şi să arătăm că PSD este o forţă”, a mai precizat Simionică.

La categoria surprize, ar putea fi menţionată ieşirea din Biroul municipal al consilierului judeţean Dan Vasile Constantin. Acesta a candidat pentru funcţia pe care a mai ocupat-o, cea de vicepreşedinte, dar a pierdut. O altă surpriză a reprezentat-o absenţa de la această importantă întâlnire a consilierului judeţean Adrian Bourceanu, liderul TSD Neamţ şi membru al organizaţiei de Piatra Neamţ, care, spun surse neoficiale, nici măcar nu a fost invitat ca delegat la această întrunire, situaţie cu atât mai surprinzătoare cu cât el şi-a anunţat intenţia de a fi contracandidatul lui Ionel Arsene la alegerile pentru funcţia de preşedinte PSD Neamţ.

Din păcate, nu avem şi punctele de vedere ale celor doi. Adrian Bourceanu nu a răspuns apelului telefonic de mai devreme iar Dan Constantin a preferat să nu comenteze situaţia precizând doar că bătăliile interne trebuie purtate în partid nu în presă.

Daniel Vinca

 

One thought on “Aurelia Simionică, aleasă pentru a 3-a oară preşedinte PSD Neamţ

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.