AUR, porți deschise pentru aleșii locali PSD și PNL

AUR Neamț anunță prin vocea deputatei Dumitrina Mitrea că are porțile deschise pentru aleșii locali de la PSD și PNL dezamăgiți de „jocurile făcute în partidele de la Guvernare”.
Dumitrina Mitrea spune că, în urmă cu câteva zile, o conferință de presă susținută de partidul ei, la București, în parcarea de la Parlament, i-a adus lângă george Simion și fruntații AUR pe 150 de consilieri locali de la PSD și de la PNL care se dezic asumat de partidele pe listele cărora au candidat.

„Conferință de presă AUR de la București a fost în parcarea de la Parlament. PSD ne-a aplicat o pedeapsă colectivă tuturor celor de la AUR. Nu mai avem voie să primim pe nimeni în Palatul Parlamentului ca invitați, nu mai avem voie să primim presă. Nu mai avem voie să primim ong-uri sau societatea civilă. De aceea am ales soluția de a nu ne opri și de a face conferința de presă în parcarea de la intrarea în Parlament.
150 de consilieri pe funcție de la partidele de guvernământ. Oameni care s-au săturat de jocurile celor de la Putere, PSD și PNL.
Sunt oameni care au muncit în mandatele precedente iar astăzi, pentru că nebunia celor de la PSD și PNL ajunge să distrugă propriile structuri de partid fără să mai țină cont de valorile acestor oameni îi determină pe cei care i-au susținut în trecut să nu o mai facă.
De aceea suntem dispuși să lăsăm să vină alături de noi oameni de calitate, care își asumă valorile noastre și care sunt dispuși să lupte împotriva neregulilor celor de la guvernare”, spune deputata AUR.

Dumitrina Mitrea punctează că cei 150 sunt doar un episod, urmând a se înregistra alte valuri de transfer de la partidele de la guvernare spre partidul condus de George Simion: „Iar când vorbesc de ilegalități mă refer și la decizia de comas are a alegerilor, fiind vorba de o încălcare a legii, pentru că nu poți modifica în an electoral și nu cu mai puțin de un an până la alegeri. Știm că fac asta din disperare dar indiferent de ce vor face suntem pregătiți chiar și în idea unei comasări.
Inclusiv cei 150 de aleși locali din partidele lor se opun comasării și ideii unui așa-zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel. Aceștia nu vor să mai candideze pe listele PSD și PNL. Cei 150 de aleși locali din această săptămână sunt doar începutul. Vor urma mult mai mulți, vom strica majoritățile electorale din Consiliile Locale și Județene și blaturile baronilor locali. Coaliția PSD-PNL este dispusă să distrugă democrația din țară, să bage România în faliment. Totul de frica AUR și a românilor care s-au trezit cu adevărat și care sunt pregătiți să mature cu ei pe jos la alegeri.
Românii s-au alăturat celor de la AUR, nu mai fac niciun pas înapoi. Românii s-au trezit și își vor țara înapoi. Nea Nicu și Marcel nu-I mai pot opri”.

Și la Neamț a avut loc o defectare majoră în PSD, toți cei 3 consilieri locali dintr-o comună apropiată de Piatra Neamț (Negrești) spunând PA lui Marcel Ciolacu și lui Daniel Harpa (președintele PSD Neamț) și trecând la AUR.
Cu o asumare totală și exemplară, cei 3 consilieri și-au dat demisia și din Consiliul Local, gestul lor fiind un protest la adresa unei măsuri impuse de la județ care, peste noapte, le-a teleportat un nou șef local de partid cunoscut anterior pentru afinitățile sale cu PDL și PNL. Cei tre foști PSD-iști au acuzat public că li s-a impus în fruntea organizației un traseist cunoscut pentru afacerile derulate cu diverse administrații locale.

Mai jos, în format VIDEO, conferința de presă de la AUR Neamț:

D.V.