AUR Neamț despre procesul lui Arsene: „40 de termene! Un infractor care încă nu are patalama!”

AUR Neamț consideră că Ionel Arsene (inculpat într-un dosar de corupție cu 3 fapte diferite) este „un infractor care nu are încă patalama, dar în curând va avea”, că locul acestuia e după gratii dar atrage atenția că procesul a trecut și de termenul 40 cu diverse tegirversări care au rolul să se ajungă la prescrierea faptelor.

Mesajul fără echivoc al celor de la AUR a fost postată pe pagina filialei nemțene a partidului.

„Justiția nu reușește să facă dreptate în cazul baronului de Neamț, Ionel Arsene.
În urmă cu câteva zile, a avut loc al 40-lea termen într-unul din multiplele dosare de corupție în care este judecat Arsene. Așa cum ne-am obișnuit, am avut parte de încă o amânare!
Așadar, cauza nu s-a judecat pe fond, nu s-au administrat noi probe, nu s-au audiat martori, ci pur și simplu s-a dat un nou termen: 24 februarie.
Încă de când a început procesul, baronul șosetuță nu a făcut altceva decât să încerce (și să și reușească) să obțină amânări peste amânări, iar motivul este unul cât se poate de simplu și este explicat chiar de judecătoare în întâmpinarea depusă la Curtea de Apel București în urmă cu ceva timp: acuzațiile lui Gheorghe Ștefan la adresa lui Arsene sunt aproape de prescriere, aspect care nu poate fi decât în favoarea inculpatului” – este semnalul tras de AUR Neamț.

Echipa AUR Neamț condusă de deputatul Dumitrina Mitrea își exprimă convingerea că Arsene va fi condamnat și va ajunge după gratii, acolo unde este locul infractorilor:Nu ne rămâne decât să urmărim cu atenție desfășurarea acestui proces și să sperăm ca justiția iși va face datoria și va trimite după gratii un infractor ce încă nu are patalama, dar în curând va avea!”.

Nu avem o reacție a lui Arsene sau un punct de vedere la acest dur rechizitoriu al celor de la AUR. De 2 ani de zile, președintele PSD Neamț și al CJ Neamț refuză să răspundă la întrebările adresate de jurnaliștii independeți din presa locală.

D.V.

2 thoughts on “AUR Neamț despre procesul lui Arsene: „40 de termene! Un infractor care încă nu are patalama!”

  1. D.-na deputat cum ati avut curajul sa va murdariti pe maini cu acest partid al celor care au distrus Romania in perioada 2004 -2016 ???

  2. La ora actuala judetul Neamt are cei mai slabi reprezentanti in parlament atat la camera deputatilor cat si la senat , din acest motiv USR-ul a batjocorit cu buna stiinta aceasta tara,
    De peste 2 ani in judet nu ati fost in stare sa faceti ceva. nimic, nimic, nimic

Lasă un răspuns