Au răscolit Muntele! L-au găsit pe dispărut aproape de Durău!

Bărbatul din Paşcani a cărui dispariţie a pus în alarmă echipele de la Salvamont şi Jandarmi Montani a fost găsit după mai bine de o oră de căutări, informează un mesaj primit de la salvatorii montani nemţeni.

<<Barbatul a fost gasit in jurul orei 20 in apropierea Statiunii Durau. Nu avea nici o problema medicala dar ca masura de prevedere ISU a tinut pe stand by o autospeciala SMURD care ar fi intervenit imediat la solicitarea SALVAMONT. Cautarea amanuntita a durat putin peste o ora si a fost realizata cu trei echipe Salvamont din bazele Durau si Dochia urmand procedura standard pentru persoane disparute>>, a anunţat Raul Papalicef, seful Salvamont Neamt.

Dispariţia bărbatului de 66 ani fusese anunţată la 112 de sotia sa, alarmată că acesta nu a mai răspuns de ore bune la telefoni şi că în ultima disucţie purtată pe la ora 14 i-ar fi spus că pleacă „în aventura vieţii lui”. În operaţiunea de căutare a bărbatului au fost angrenate forţe nu doar de la Salvamont ci si de la Jandarmii Montani, ISU etc.

D.V. –  foto arhiva

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns