Au prins glas! Primul mesaj public al Pro România Nucleul Neamţ

Grupul de iniţiativă de la Neamţ al Pro România a transmis primul mesaj public. Cu această ocazie, comunicatul respectiv confirmă şi ceea ce Vestea anunţa în urmă cu câteva săptămâni, cum că noul şef al echipei de la Neamţ este fostul şef al Poliţiei Piatra Neamţ, comisarul Radu Berejan.

Mai jos, integral, comunicatul respectiv:

Pro România, partidul înfiinţat de Daniel Constantin, Victor Ponta şi Sorin Câmpeanu, a primit marți 20 februarie 2018 personalitate juridică.

Este un nou început! Pro România a primit personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învățați să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o șansă celor mulți care doresc să facă politică #altfel și care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a declarat Daniel Constantin, inițiator al proiectului Pro România

În perioada imediat următoare se va demara procedura pentru constituirea în fapt a acestei formațiuni politice și înființarea de organizații în fiecare județ, astfel ca Pro România să fie pregătită pentru prima competiție electorală, alegerile europarlamentare din 2019.

          „În România se simțea nevoia unui proiect care să facă o #altfel de politică și iată că acum, această idee s-a transformat în partid politic. Ce înseamnă #altfel? De fapt, pentru Pro România #altfel înseamnă normalitate, consecvență, construcție și respectarea valorilor reale. Alături de oameni care fac performanță în domeniile în care activează, ne dorim ca în Neamț Pro România să devină vocea celor care își doresc să facă o #altfel de politică, una bazată pe respect și aplecată spre oameni. De aceea cei care sunt PRO România sunt așteptați în echipa noastră”, a declarat Radu Berajan, coordonator Pro România Neamț.

Echipa Pro România județul Neamț

V.N.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Au prins glas! Primul mesaj public al Pro România Nucleul Neamţ

Lasă un răspuns