„Au omorât sportul din Piatra Neamţ fără niciun regret! Avem un stadion superb şi o sală mare de sport, pentru nimic!”

<<Unii au “omorât” sportul din Piatra Neamt fără nici un regret>>, asta comentează fost jurnalistă sportivă Cerasela Cojocariu, drept completare la un mesaj al cunoscutului Gelu Crăcană.

Fostă jurnalistă la Realitatea Nemţeană şi foarte apropiată de fenomenul sportiv din Neamţ şi, de câţiva ani, de cel naţional (cu accent pe handbal), Cerasela realizează şi o cruntă comparaţie: Înainte aveam 5 echipe in prima liga Și acum avem 5 echipe anonime. In schimb avem un stadion superb și o sala mare…pt nimic”.

Mai jos, integral, comentariul acid al Ceraselei Cojocariu:

<<Nea Gelu, unii au “omorât” sportul din Piatra Neamt fără nici un regret. Cei mici nu mai au modele și in acest fel dispare și interesul lor pt a face sport de performanța. Înainte aveam 5 echipe in prima liga Și acum avem 5 echipe anonime. In schimb avem un stadion superb și o sala mare…pt nimic. Avem nevoie mare de oameni pasionați care sa readucă sportul nemțean acolo unde ii este locul. Poate și liderii orașului vor încerca sa se implice serios in viața unei echipe. Datorită sportului îți poți facă o imagine frumoasa in țara și străinătate. Sportul este cel mai bun ambasador. Trebuie folosit ca atare.
Pt Dvs, nea Gelu, am toată admirația. Ați făcut totul cu pasiune și total dezinteres>>.

Daniel VINCA
sursa foto – Mircea Rosca

 

Lasă un răspuns