I-au luat lemnele, banii şi permisul

politie4

După o urmărire ca-n filme, poliţiştii nemţeni de la Combaterea Delictelor Silvice au reuşit să-l captureze pe şoferul unui autotractor (încărcat cu material lemnos) care a încercat să se facă nevăzut. Tânărul de 26 de ani a refuzat să predea actele, a pornit autovehiculul şi a vrut să scape cu fuga, A fost urmărit şi blocat în trafic.

“Ieri, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice și Postului de Poliție Tașca, au acționat în vederea prevenirii delictelor silvice şi protejării fondului forestier naţional  și au depistat pe DN 12C un bărbat de 26 de ani, Bicaz Chei, în timp ce transporta cu un autotractor material lemnos, fără acte de provenienţă şi transport.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, conform Legii 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea materialului lemnos, în cantitate de 59,54 mc lemn de esență răşinoase, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Brateş.
Totodată s-a dispus reţinerea permisului de conducere, întrucât conducătorul auto nu a respectat indicaţiile poliţiştilor rutieri, respectiv nu a prezentat documentele și a plecat de la fața locului, fiind blocat în trafic după aproximativ un kilometru”, precizează un comunicat al Poliţiei Neamţ.

vestea.net

 

One thought on “I-au luat lemnele, banii şi permisul

  1. Un telefon dela nea Culita ,carein prealabil l-a sunat pe Jiji…si totul se rezolva!!! Sunteti de tot risul…plinsul!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.