Au început asfaltările în oraș! FOTO

Șoferii care au trecut în această dimineață prin zona Hotelului Ceahlău, vrând să meargă spre Muzeul de Istorie, au avut surpriza de a fi direcționați să ocolească rondul de la hotel pe contrasens. Un echipaj de poliție îi îndruma să facă acest lucru, pentru ca angajații Publiserv să se poată ocupa de repararea covorului asfaltic.
De altfel, lucrările au început încă de vinerea trecută, însă cum sâmbătă și duminică au fost zile de sărbătoare treaba a fost reluată abia de ieri dimineață.


Directorul Publiserv, Adrian Niță, a declarat pentru Vestea că ieri s-a pus în funcțiune și stația de asfalt, iar cum vremea este numai bună, lucrările vor decurge fără probleme.
„Am început cu strada Mihai Eminescu, între Hotel și Muzeul de Istorie, unde se toarnă covor asfaltic, iar pe strada Ozanei, din zona Pieței Centrale, se fac plombări”, a spus Niță.
A fost scos la treabă un utilaj Bobcat, au mai fost aduse și două freze, la care se adaugă mașinile de mare tonaj care transportă materialul.
Directorul Publiserv dă asigurări că se va interveni pe toate străzile din oraș, însă îi roagă pe pietreni să dea dovadă de înțelegere, pentru că lucrările vor fi realizate după o prioritizare făcută în urma unor discuții și analize ample, pornindu-se de la tronsoanele cel mai intens circulate.

Alex SÎRBU

One thought on “Au început asfaltările în oraș! FOTO

Lasă un răspuns