Au fugit de poliție și au intrat cu mașina în gard!


Doi tineri de 33 și 35 de ani, ambii din Piatra Neamț, au fost răniți ușor, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un gard. Evenimentul a avut loc la Gârcina în urmă cu mai bine de o oră, iar din primele informații se pare că tânărul care se afla la volan a încercat să scape de mașina de poliție care plecase în urmărirea lui. Potrivit responsabilului de relații publice al IPJ Neamț, totul a pornit din momentul în care șoferului i-a fost făcut semn să tragă pe dreapta. Acesta a virat brusc și a plecat în direcția opusă, cu poliția pe urme.
La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și s-a izbit în gardul unei case. Atât el, cât și pasagerul cu care se afla în autoturism au ieșit din mașină și au încercat să fugă, dar au fost prinși și imobilizați în scurt timp. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul unuia dintre ei”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea.
Cercetările sunt în curs de desfășurare, pentru a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii accidentului. Ambii protagoniști au fost răniți ușor și au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde li se vor recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alex SÎRBU