Atu-ul lui Jugan pentru funcţia de secretar de stat: experienţa în gestionarea situaţiilor de urgenţă

cancelarie jugan

Unul din punctele forte din CV-ul lui Iulian Jugan care e posibil să fi contat decisiv în numirea acestuia ca secretar de stat la Ministerul Mediului ar putea fi experienţa acestuia în gestionarea Situaţiilor de Urgenţă.

În prima declaraţie data de Jugan după ce numirea acestuia a fost publicată în Monitorul Oficial, nemţeanul mulţumeşte premierului Ponta pentru încrederea acordată şi menţionează respectivul atu care, în opinia sa, e posibil să fi contat.

În primul rând vreau să mulţumesc premierului Victor Ponta pentru încrederea şi onoarea pe care mi le-a acordat numindu-mă în această funcţie importantă la nivelul Guvernului.

Problematica Ministerului Mediului, Apelor şi Padurilor este una extrem de complexă şi constituie o prioritate pentru executivul condus de premierul Ponta.

Îmi propun să mă implic activ în gestionarea problemelor de resort, experienţa mea profesională in domeniul gestionarii situaţiilor de urgenţa constituind, probabil, un argument în plus în numirea mea”, a fost prima declaraţie dată de Iulian Jugan imediat după numirea sa ca secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

D.V.

 

Lasă un răspuns