ATITUDINE SOVIETICĂ / Gingaşa Soroceanu a dat ORDIN să fie scoase aranjamentele florale din sala de şedinţe CJ

soroceanu cj neamt (4)_resize

Acum câteva ore, angajaţii unei firme private trudeau de zor să “planteze” câteva ornamente florale în sala în care, de la ora 14, are loc şedinţa de CJ. Când oamenii şi-au terminat treaba, în sală a coborât, cu o atitudine de Ana Pauker, gingaşa secretară a judeţului, Daniela Soroceanu. A tunat, a fulgerat şi florile au fost expulzate din sală.

Ce treabă au atribuţiile de secretar al judeţului cu ornarea (decentă) a sălii de şedinţe, doar Soroceanu o fi ştiind. Cert este că aceeaşi sală a mai suportat, de-a lungul ultimelor luni, diverse update-uri de sezon. De exemplu, prin toamna anului trecut, au fost realizate nişte aranjamente de toamnă (cu legume, fructe, bostani etc). Tot de către o firmă privată (a familiei răposatului preşedinte). Atunci gingaşa Soroceanu nu a avut atitudinea de tanc sovietic pe care şi-a manifestat-o azi.
Din păcate, locuitorii comunităţii şi conducerea CJ merită astfel de atitudini. Când tolerezi grobianismul, bunul plac, frustrările şi defulările unei cucoane care la vârsta a 2-a defilează în ţinută de Păpuşă Barbie, la ce să te aştepţi?

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns