Ați văzut-o? Fată de 14 ani, dispărută la miezul nopții! Dacă o vedeți, sunați urgent la 112!

Astăzi, 8 august, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că fiica sa, GHIMICI IONELA – DENISIA, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 8 august 2021, în jurul orei 00.00 și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că minora locuiește doar cu bunica sa, părinții acesteia fiind plecați la muncă în străinătate.

Semnalmente: înălţime – 1,61 metri, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, constituție atletică. Ca semne particulare, minora prezintă unghia deformată la degetul inelar de la mâna dreaptă și mai multe cicatrici pe antrebrațul stâng.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac alb cu posibile dungi de culoare închisă pe mâneci, având o incripție în partea din față, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași albi cu însemne negre sau roșii.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

IPJ Neamț

Lasă un răspuns