ATENŢIE UNPR-IŞTI: Fără sediul de pe bulevardul Republicii!

unpr sediu

Membrii UNPR din judeţul Neamţ care ştiau că sediul organizaţiei judeţene este în generosul sediu de pe Bulevardul Republicii (lângă Casa Cărţii) trebuie să afle că nu mai e aşa.

Spaţiul respectiv apaţine, de fapt, familiei defunctului preşedinte al organizaţiei (Culiţă Tărâţă). Nu ştim dacă proprietatea e pe firmă sau pe persoană fizică, dar asta are mai puţină importanţă.

Cert e că de puţin timp, pentru că în respectivul spaţiu urmează să fie amenajat un spaţiu comercial, organizaţia UNPR Neamţ a fost nevoită să găsească altă soluţie.

Împletind utilul cu plăcutul (adică şi preţ decent pe chirie şi poziţionare tot centrală), până una alta s-a găsit un spaţiu (nu la fel de generos ca suprafaţă) chiar vizavi de Consiliul Judeţean. Măcar ca distanţa e ideal pentru preşedinte UNPR Neamţ care este şi preşedinte interimar la CJ Neamţ. Adică dacă vrea să treacă de la serviciul din administraţie la partid, Constantin Iacoban are de trecut doar strada Alexandru cel Bun.

Cert este că, şi prin legea partidelor dar şi prin cutumele de “politic gentleman” statuate la Piatra Neamţ, UNPR ar putea primir un sediu din spaţiile aflate în proprietatea Primăriei.

 

D.VINCA

Lasă un răspuns