Atenţie! Senatorul liberal Ţapu anunţă „o criză financiară mare!”

Senatorul PNL de Neamţ Eugen Ţapu (în dreapta fotografiei) anunţă o nouă criză puternică ce va lovi România şi spune că această opinie a sa este cimentată din discuţiile avute şi cu economişti străini. Afirmaţiile respective au fost făcute chiar azi, la emisiunea „Cafeaua de dimineaţă„.

”Singura mea teama, ce ar putea sa afecteze Romania si nu numai, si toata zona, este ca in februarie sa vina o criza de peste ocean. O criza financiara mare. Asta e o problema. Sunt semne multiple. Economia Chinei se contracta de aproape doi ani si jumatate, economia Germaniei are aproape un an de cand a inceput sa se contracte. Vorbesc de economii puternice. Si economia Statelor Unite da semne de slabiciune” – a spus Ţapu în emisiunea respectivă, citat de TVM Neamţ.

Anunţurile alarmante nu se opresc aici, parlamentarul liberal subliniind că „Eu asta cred ca se va intâmpla” şi „Pentru ca de venit criza oricum vine”. Eugen Ţapu a invocat că economişti străini, chiar de peste Ocean i-ar susţine teoria, fără a-i nominaliza pe specialiştii respectivi: Ideea e ca sunt probleme si asta e singurul pericol care trebuie luat in calcul foarte serios, pentru ca atunci nu mai e vina nimanui daca se declanseaza criza de peste ocean, pentru ca România este interconectata, 75% din schimburi sunt din Uniunea Europeana (…) Eu asta cred ca se va intâmpla. Acuma singura mea intrebare, este cand? Pentru ca de venit criza oricum vine. Ciclurile de crestere economica sunt intre sapte si noua ani, istoric vorbind. Ciclul asta e deja la zece ani si jumate, deci deja e tinut… Eu ce va spun aicea nu sunt numai parerile mele. Eu mi le-am confirmat cu economisti de peste ocean de exemplu, ca sa intelegeti”.

Eugen Ţapu este membru al BPL PNL Neamţ şi prim-vicepreşedinte al PNL Neamţ după cum scrie în CV-ul publicat pe propria pagină de facebook:


Mai jos, în format VIDEO, emisiunea respectivă iar de la minutul 41 vedeţi „criza financiară mare” anunţată de senatorul liberal aflat la al doilea mandat:

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Atenţie! Senatorul liberal Ţapu anunţă „o criză financiară mare!”

  1. Aloooo…!!! P(D)NL , Cozmaciuc – Tapu nu mai vine Iohannis la Piatra Neamt ??? Dupa cum vad eu nici pe voi nu va baga in seama nu faceti parte din ,, romanii mei ” asa cum nici noi , umili votanti nu sutem .Cum ramane cu „Romania normala”?Avem un președinte arogant, laș, care minte și care încalcă Constituția României. Este un președinte-dictator pentru că vrea toată puterea în România.

  2. Dl. Tapu stie ceva, dar nu se exprima coerent.Sigur ca Romania este vulnerabila in fata unei recesiuni , deoarece si-a distrus industria nationala si s-a orientat aproape exclusiv catre piata din UE.Bineinteles, insa, orice criza va afecta exclusiv sectorul privat (baza electorala a PNL?!) , in timp ce functionarimea, institutiile de forta si parlamentarii se vor bucura in continuare de venituri grase si sigure!

Lasă un răspuns