Atenţie! Poliţiştii locali vor patrula pe străzi înarmaţi cu pistoale!

Poliţiştii locali vor patrula pe străzi înarmaţi cu pistoalele pe care instituţia le are în dotare – acesta este anunţul zilei făcut azi de Cristian Malei, ]n prima conferinţă de presă susţinită după câştigarea concursului de şef al Poliţiei Locale Roman (la care nu a avut contracandidat).

Malei a folosit astăzi, de mai multe ori, sintagma „toleranţă zero” cu privire la viitoarele acţiuni ale subordonaţilor săi şi când i s-a cerut să detalieze a făcut şi la referire la dotarea instituţiei. „Apropos de logistică… Avem pistoale. I-aţi văzut până acum pe poliţiştii locali, în stradă, cu pistoale? De acum o să-i vedeţi…”, a spus noul şef al Poliţiei Locale Roman.

Malei a prezentat, pe scurt, şi viitoarele direcţii pe care se va focaliza Poliţia Locală: Masuri pt combaterea faptelor antisociale, Organizarea si exeutarea de acţiuni punctuale in zone de interes în scopul prevenirii stărilor conflictuale, a menţinerii şi asigurării ordinii şi liniştii publice, Interventie operativa la evenimente sesizate, conform competenţelor, Activităţi comune, in domeniile de competemţă ale Poliţiei Roman, schimb de date şi informaţii.

D.V.

One thought on “Atenţie! Poliţiştii locali vor patrula pe străzi înarmaţi cu pistoale!

  1. Doamne sfinte tb sa fii inconstient sa le dai arme astora! Si asa se cred mai ceva ca cei care au Academia dePolitie!!!

Lasă un răspuns