Atenţie! Nicio farmacie deschisă NON-STOP de sărbători!

durerile-de-cap-la-copii (1)Nemţenii trebuie să se roage din plin la Dumnezeu ca în nopţile sărbătorilor de iarnă să nu aibă nevoie de medicamente. Colegiul Farmaciştilor din Neamţ pare prea puţin interesat, în ultimul timp, de găsirea unei soluţii viabile, echilibrate şi organizate, aşa că pacienţii rămân pur şi simplu la mila farmaciştilor.

După ce o perioadă s-a jucat de-a alba-neagra cu programul NON-STOP al farmaciei din faţa spitalului, firma care administrează farmaciile DONA dă o veste gri nemţenilor. În ajunul Crăciunului şi în cele 3 zile de sărbătoare, farmacia de pe bulevardul Traian din Piatra Neamţ va avea program 7-00. Adică de dimineaţa doar până la miezul nopţii. Acelaşi program este anunţat şi pentru 31 decembrie, 1, 2 şi 3 ianuarie.

Probabil că, acum, reacţiile oamenilor vor fi diverse: unii îi vor „felicita” doar pe cei de la Dona, alţii plecând de la premisa că în Piatra Neamţ sunt totuşi zeci de farmacii, le vor transmite „urări” tuturor farmaciştilor pentru că nu găsesc nici măcar soluţia asigurării permanenţei prin rotaţie.

V.N.

cop farma

Comentarii Facebook

One thought on “Atenţie! Nicio farmacie deschisă NON-STOP de sărbători!

  1. Si in mod normal, un om prevazator are in casa medicamente de urgenta, nu bate noaptea farmaciile in cautarea unui norofen sau a unui colebil…ca tot e Craciunul si se mananca pe rupte!

Lasă un răspuns