Atenție, lucrări pe drumul Bicazu Ardelean – Tulgheș


Cei care folosesc uzual sau mai puțin frecvent drumul Bicazu-Ardelean trebuie să știe că acum drumul este (aproape) inaccesibil, întrucât au fost reluate lucrările de modernizare a acestei căi de comunicație între județele Neamț și Harghita.
După o întreagă poveste legată de proiect, licitație etc, lucrarea a început, real, abia în 2021.
Au fost realizate 6 poduri (în lungime totală de 60 metri), 18 podețe cu lungimi diverse, a venit sezonul rece și lucrarea a fost suspendată până acum.
După cum a precizat public un reprezentant al Consiliului Județean Neamț: <S-au reluat lucrările pe drumul județean DJ 127 A Bicazul Ardelean – Tulgheș. Una dintre cele mai complexe investiții care se realizează în județul Neamț este pe drumul județean DJ 127A Bicazul Ardelean – Tulgheș. Zilele trecute s-au reluat lucrările, după ce anul trecut s-au asfaltat primii kilometri din acest drum.

Lucrările care sunt executate acum constau în lărgirea drumului prin excavații în lateral, ziduri de sprijin, fundația drumului. Abia apoi urmează turnarea celor 3 straturi de asfalt etc și rămâne de văzut dacă vor fi terminate în acest sezon…

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.