ATENŢIE la NT-11-MTH! Academician cu AUDI care şicanează şi îşi arată IQ-ul din degetul mare! VIDEO

………….

Imaginile de mai sus au fost postate mai devreme pe internet de şoferiţa care a avut „onoarea” să fie în spatele şoferului de pe NT 11 MTH. Scena a fost filmată ieri, pe şoseaua de centură de pe traseul Pod Căprioara – Piaţa Mare – Staţia de Salvare.

Din ce spune şoferiţa respectivă, „vedetul” de pe AUDI s-ar fi supărat că aceasta a încetinit în sensul giratoriu de la Pod Căprioara şi în felul acesta a trebuit să-şi reducă si el din viteza cu care rula.

Aşa că, stimaţi şoferi, atenţie să nu-l deranjaţi în trafic pe academicianul cu AUDI NT-11-MTH. Poliţia Neamţ e ocupată cu alte probleme importante, nu are timp pentru derbedeii cu maşini bengoase…

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “ATENŢIE la NT-11-MTH! Academician cu AUDI care şicanează şi îşi arată IQ-ul din degetul mare! VIDEO

  1. pe acest individ nu s-au gasit vreo 4-6 politisti sa-l incatuseze , sa-l sprayeze , sa-l identifice si sa-l duca la sediul politiei ?
    straduta respectiva , nu cumva este locul de raliuri , inclusiv pentru politisti ?

  2. Din pacate politia nu mai este de mult un organ al statului care sa protejeze cetateanul. Tot mai multe exemple in care ,pe fata,politia tine partea infractorilor s a celor ce isi bat joc de oamenii fara aparare. Si atunci te intreb,domnule Tablan,cum sa mai respecte cetatenii obisnuiti uniforma pe care o porti?

Lasă un răspuns