Atenţie la ce daţi SHARE pe facebook! Altă campanie de caritate falsă, în numele copiilor instituţionalizaţi!

Credulitatea unora care cred că tot ce zboară pe facebook este în regulă este din nou exploatată de diverşi escroci. DGASPC Neamt avertizează populaţia in legătură cu o falsă campanie de caritate care foloseşte ca „ambalaj” chiar copii cu dizabilităţi dintr-un centru special din judeţ.

<<În ultima perioadă DGASPC Neamț a primit mai multe semnale referitoare la faptul că o persoană a inițiat pe canalele de socializare o acțiune de strângere de materiale sanitare pentru copiii cu dizabilități dintr-un centru din Roman. Facem precizarea că persoana respectivă nu a făcut nici un demers legal și nu a solicitat informații de la DGASPC Neamț în vederea demarării unei astfel de campanii iar instituția noastră nu se asociază acestei activități.
Precizăm de asemenea, că există o preocupare permanentă a Consiliului Județean Neamț și a DGASPC în vederea asigurării necesarului de bunuri și servicii la nivelul tuturor centrelor de copii din județ, conform standardelor și normativelor în vigoare>>, menţionează un comunicat al instituţiei judeţene.

Lasă un răspuns