Atenție, desant PSD în campanie! Echipa de la Piatra Neamț, în Piața Centrală!

A fost „zi de făcut piaţa” azi, în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ dar şi moment de campanie electorală, sub semnul culorii de partid a social-democraţilor. Un adevărat desant al echipei PSD Piatra Neamţ a fost prezent într-o acţiune în care s-a vorbit clar şi dedicat despre oferta electorală a social-democraţilor, despre candidatul Viorica Dăncilă.

Reprezentanţii PSD din administraţia pietreană – viceprimarul Luminiţa Vîrlan, consilierii Victoriţa Păduraru, Cristian Mihalcea -, fostele viceprimăriţe Aurelia Simionică şi Ana Monda şi alţi vreo 40 de activişti, într-o acţiune coordonată Florentina Moise (vicepreşedinte PSD Neamţ şi membru în BEJ PSD Neamţ) au stat de vorbă cu clienţii aflaţi la cumpărături, cu negustorii din piaţă, explicând pe îndelete calităţile omului (politic) Viorica Dăncilă.


Reacţile oamenilor au fost normale, departe de patimile exacerbate de pe internet. Nu au fost incidente, înjurături sau alte detalii de acest gen. Cine a vrut să stea de vorbă cu cei din echipa social-democrată a făcut-o, cine nu, a grăbit pasul. Au fost destui care chiar au cerut să facă poze alături de social-democraţi, ba Florentina Moise s-a ales ales şi cu un buchet de flori de câmp.

A fost una din puţinele acţiuni de campanie vizibile ale partidelor din Neamţ în această primă săptămână din bătălia electorală pentru Cotroceni, probabil că de acum încolo calendarul o să devină mai plin şi mai agitat…

ADV

 

Lasă un răspuns