Atenţie, asta lasă bipezii needucaţi, în urma lor, când ies în natură!

Ies bipezii în natură şi în urma lor rămâne dezastru – asta arată imaginile cu decorul lăsat în urmă de nişte tineri care au ţinut să marcheze faptul că ei au fost pe malul pârâului Secu din judeţul Neamţ.

Fotografiile dar şi câteva detalii au fost postate pe net o nemţeancă oripilată de ce au putut lăsa respectivii în urma lor:

<<Indolență, nesimțire, lipsă de bun simț si de respect față de natură si față de alți oameni.
3 autoturisme cu numere de NT, una cu ?-MAX cea neagră, alta 19-WOW cea gri deschis din mijloc și o a treia de-a prietenilor lor ?-CIP cea din stânga, au petrecut pe 11 și 12 august în natură.
Cort, multă mâncare, prea multă băutură, foc în poieniță (vezi urmele), manele tare ca să se audă în tot satul… așa au știut să se deconecteze acești tineri cetățeni nemțeni, la malul pârâului Secu.
Poiana asta o știți curată și frumoasă din alte fotografii și filmări de-ale mele, priviți acum ce au lăsat în urmă acești bipezi.
Îi invit să revină și să-și ridice gunoiul căzut din gură și rahatul cu hârtie lăsat în tufe>>.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Atenţie, asta lasă bipezii needucaţi, în urma lor, când ies în natură!

 1. Faptul ca aceasta tara este mizerabila se datoreaza in exclusivitate sistemului de educatie catastrofal care produce numai manelisti si analfabeti.

  Asa cum sunt si profesorii care se vaicaresc de salarii an de an..

  Revenind la situatia data vina in exclusivitate apartine gunoaielor umane din Primarie si administratia Judeteana care prin lipsa oricaror actiuni impotriva acestor cocalari si manelisti analfabeti care mazacesc zi de zi acest oras/judet/tara nu fac decit sa amplifice an de an acest fenomen

  Tot orasul este murdarit si vandalizat iar hotii de la primarie nu au gasit de cuviinta sa instaleze un sistem de supraveghere video peste tot in oras pentru a preveni si educa cu amenzi usturatoare acesti nenorociti de ultima speta care arunca gunoaie peste tot.

  Duceti-va pe Cozla pina la Telegondola sa vedeti ce mormane de gunoaie sunt in cosurile pline de pe marginea drumului.

  De luni de zile sunt neridicate de nimeni.

  Nu au gasit hotii de la primarie sa trimita un boschet care lucreaza acolo cu o masina sa adune 10 saci.

  Acest lucru nu costa nimic,insa arata gradul de indiferenta,nesimtire si indolenta din partea acestor specimene platite cu salarii colosale oar pentru a ne fura.

  Asta se intimpla cind la conducerea acestui oras ai numai hoti si analfabeti precum Chitic si Gavrilescu .

Lasă un răspuns