„Atentat” cu cuie la roţile maşinii Primăriei Poiana Teiului!

Poiana Teiului, octombrie 2017 – o administraţie locală în care primăriţa Ana Ancuţa are o opoziţie serioasă în Consiliul Local, opoziţie formată în jurul viceprimarului Paul Enache şi a fostului viceprimar Constantin Gavriluţ. Asta nu e rău deloc, administraţia bazată pe democraţie poate presupune şi contre, ba cu atât mai bine dacă acestea duc la decizii în favoarea cetăţeanului. Numai că, ia vedeţi pozele de mai jos:

Da! Cuie la două roţi ale unei maşini, la stânga faţă şi la dreapta spate. Puse strategic, adică cu intenţia de a găuri, indiferent dacă prima manevră făcută de şofer era Înainte sau Înapoi. Fotografiile sunt făcute în această dimineaţă, la prima oră.

Şi acum vine surpriza: autoturismul din imagine apar’ine Primăriei Poiana Teiului şi este folosit mai ales de salariaţi şi doar din când în când de primăriţa Ana Ancuţa. Mai ales când merge la lucrări, pe străzile neasfaltate unde nu şi-ar hârbui maşina personală.

Culmea este că primăriţa Ana Ancuţa anunţase încă de ieri în Primărie că în această dimineaţă, după ce vine la serviciu, va merge la Şantierul de la Drumul din satul Dreptu, pentru a stabili la faţa locului împreună cu constructorii detalii legate de racordarea drumului local la cel naţional.

„Efectiv nu ştiu ce să zic şi mă feresc să acuz pe cineva. Spun doar că Dumnzeue e sus şi vede! Şi mă întreb ca tot omul ce minte a putut să se preteze la aşa ceva. Dacă dimineaţă îmi schimbam programul şi pleca cu maşina alt coleg şi nu ar fi realizat că a făcut pană? Sau intra cuiul încet şi făcea cauciucul explozie la un moment dat? E trist că sunt oameni care se coboară la aşa şi, repet, nici nu-mi permit să bănuiesc pe cineva cu voce tare. Cred însă că Dumnezeu va lămuri şi acest episod incredibil”, a spus primăriţa Ana Ancuţa.

D.VINCA

Lasă un răspuns