ATÂTICA!… / poz(n)a zilei

mandache laurentiu

Atâtica! Doar atâtica!… Asta pare să spună în fotografia alăturată, colegul Laurenţiu Mandache, într-un instantaneu surprins în Cabinetul Prefectului de Neamţ, cu câteva minute înainte de o întâlnire informală pe care Vlad Angheluţă o avea cu reprezentanţii mass-media din Neamţ.

Din păcate – chiar dacă, vorba unui clasic, “o imagine face cât o mie de cuvinte” – fotografia nu divulgă şi obiectul / sentimentul / pasiunea sau chestiunea pe care o prezintă, cu atâta precizie, operatorul de imagine de la 1 TV Neamţ. Astfel că rămâne loc de speculaţii. Să fie vorba de “tortul de publicitate” pentru mass-media? De cota de încredere a lui Laurenţiu în vreun serviciu social? De actualul preţ la benzină? De caloriile recomandate unor funcţionari sau demnitari care dau impresia de îmbuibaţi?
Cunoscut ca un zelos chinuitor de taste ale telefonului cuplat la internet, poate va binevoi chiar personajul din fotografie să spulbere misterul şi – chiar şi printr-un comentariu la text – să nu ne mai ţină în suspans şi să ne lumineze: Atâtica ce?

Daniel Vinca / imagine: G. Munteanu (Tele M Neamţ)

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns