Atac dur de la fost candidat social-democrat: „PSD = Partidul Sifoanelor Dosite”

Un atac foarte dur la adresa PSD Neamţ, a oamenilor promovaţi sau păstraţi în funcţii administrative pe filieră politică, a pornit acum o oră, pe internet de la un fost candidat PSD la alegerile locale. Este vorba de Jănel Iosub care a fost candidat PSD pe lista pentru Consiliul Local şi care în postarea lui mătură pe jos cu conducerea partidului, cu directori, consilieri etc promovaţi sau păstraţi în funcţii.

Publicăm mai jos, în format foto, respectiva postare. Punctăm doar câteva din concluziile lui Jănel Iosub. „Ce mai poti crede in PSD Neamt, partidul care avea urmatorul deziderat in campaniile electorale: „INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA, INDRAZNESTE SA CREZI IN PSD”???!! Personal, cred ca P.S.D NEAMT a ajuns PSD (Partidul Sifoanelor Dosite) si este constatarea mea personala bine studiata si fundamentata! HASTA LA VISTA!”, spune Iosub. De notat că salutul spaniol „Hasta la vista” se traduce prin „Rămas bun” sau „pe data viitoare!”.

Social-democratul trage şi concluzia că din cauza promovărilor pe criterii non-profesionale, cei ne-racordaţi la favoarea politică nu au nicio şansă în societatea de azi: „SI APROPO, UNDE SA MAI INCAPA OAMENII CINSTITI?! NICI IN WC-UL INAUGURAT CU SURLE SI TRAMBITE DE PRIMARUL INCULPAT CHITIC DRAGOS NU MAI INCAP!!!”.

Mai jos, în format foto, mesajul acestuia cu preciyarea că în conformitate cu reglementările legale şi cutumele de bune practici, răspunderea pentru afirmaţiile făcute de politicieni revine exclusiv acestora:

Vestea va găzdui în acelaşi regim de vizibilitate orice replică sau precizare venită de la oricare dintre persoanele vizate de mesajul de mai sus.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Atac dur de la fost candidat social-democrat: „PSD = Partidul Sifoanelor Dosite”

 1. Hai, dle Janel, arata lumii adevarata fata a celor care te-au dus cu zaharelul mereu, ca detii suficiente probe. Ei nu au nevoie de oameni ca d-voastra care sa le spuna verde in fata. Cat despre ADI ECO nu cred ca va doreau acolo niciunul, in frunte cu Arsene, ca sa nu descoperiti circuitul banilor din gunoaiele lui Corduneanu. Acesta este motivul adevarat, dar e valabil si in cazul altor institutii pe care le-ati fi putut conduce mai bine decat actualii sefi. Adevarul este ca v-au dus cu zaharelul mereu. Cand ati atacat hotiile liberalilor de la Locativ, s-au inteles prin carciumi (liberalii si psd-istii) sa va schimbe. Nu va luati dupa vrajelile lor. Nu ma declar o cunoscatoare a sforariilor, dar stiu de la o buna prietena din PSD ca oameni precum Arcan, Munteanu, Arsene, Bulai, Serban v-au purtat sambetele in partid. Si nu sunt singurii. Nu va lasati calcat in picioare de aceste nulitati.

 2. Legea nr. 571 din 2004
  privind protectia personalului din autoritatile publice, institutiile publice si din alte unitati care semnaleaza incalcari ale legii
  (publicata in Monitorul Oficial nr. 1214 din 17 decembrie 2004)

  CAPITOLUL I
  Dispozitii generale
  Art. 1.
  Prezenta lege reglementeaza unele masuri privind protectia persoanelor care au reclamat sau au sesizat incalcari ale legii in cadrul autoritatilor publice, institutiilor publice si al altor unitati, savarsite de catre persoane cu functii de conducere sau de executie din autoritatile, institutiile publice si din celelalte unitati bugetare prevazute la art.2.

  Art. 2.
  (1) Dispozitiile prezentei legi se aplica autoritatilor si institutiilor publice din cadrul administratiei publice centrale, administratiei publice locale, aparatului Parlamentului, aparatului de lucru al Administratiei Prezidentiale, aparatului de lucru al Guvernului, autoritatilor administrative autonome, institutiilor publice de cultura, educatie, sanatate si asistenta sociala, companiilor nationale, regiilor autonome de interes national si local, precum si societatilor nationale cu capital de stat.
  (2) Prezenta lege se aplica si persoanelor numite in consilii stiintifice si consultative, comisii de specialitate si alte organe colegiale organizate in structura sau pe langa autoritatile sau institutiile publice.

  Art. 3.
  In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarea semnificatie:
  a) avertizare in interes public inseamna sesizarea facuta cu buna-credinta cu privire la orice fapta care presupune o incalcare a legii, a deontologiei profesionale sau a principiilor bunei administrari, eficientei, eficacitatii, economicitatii si transparentei;
  b) avertizor inseamna persoana care face o sesizare potrivit lit.a) si care este incadrata in una din autoritatile publice, institutiile publice sau celelalte unitati prevazute la art.2;
  c) comisie de disciplina inseamna orice organ insarcinat cu atributii de cercetare disciplinara, prevazut de lege sau de regulamentele de organizare si functionare a autoritatilor publice, institutiilor publice sau a celorlalte unitati prevazute la art.2

Lasă un răspuns