Astrologul Burfix: În Neamţ vor fi alegeri anticipate – VA FI UN PREŞEDINTE SURPRIZĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN: Deputatul…

cj-neamt

Ioan Burculeţ-BURFIX (astrologul nemţean care a prezis cu luni înainte că alegerile prezidenţiale nu vor fi câştigate de Ponta ci de un candidat al dreptei) este convins că Guvernul îşi va băga minţile în cap şi va organiza alegeri parţiale unde funcţiile de primari, preşedinţi de CJ-uri, parlamantari au fost deja vacantate.

“Nu mă interesează chichiţile astea politice şi administrative. Eu văd sigur că vor fi alegeri până la data celor oficiale, din astea anticipate. Vor fi alegeri în câteva luni. Consiliul Judeţean Neamţ, Primărie Piatra Neamţ? Hmmm… Pe un scaun din ăsta important, într-o instituţie din Piatra Neamţ, dar nu la Primărie, (sediul CJ e şi el în municipiul reţedinţă de judeţ) văd un politician cunoscut dar care va fi o surpriză pentru toţi. Unul care nu a anunţat până acum că va vandida… Da, Ioan Munteanu, ăsta care e deputat. Nu ştiu cu ce partid va candida, dar va candida şi va câştiga. Îmi arată că postul e pentru el… Da, în Piatra Neamţ va fi funcţia dar va fi mai importantă decât doar pentru oraş, va fi pentru tot judeţul…, spune Ioan Burculeţ-BURFIX, cu ochii aproape închişi, de parcă ar fi în transă.

Burculeţ spune, de asemenea, că întreaga situaţie din judeţul Neamţ e încâlcită – şi din punct de vedere economic şi al deficitului de locuri de muncă – din cauza unor politicieni: “Ei încurcă lucrurile. Parcă îi văd, sunt la Bucureşti, acolo trag sfori. Sunt la Bucureşti dar nu neapărat din Bucureşti, pot fi şi politicieni din Neamţ care stau mai mult pe la Bucureşti…”.

 

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns