Astrologul Burfix: Guvernul Ponta cade în câteva săptămâni!

astrolog prezice cade guvernul

Unul din cei mai cunoscuţi astrogi din ţară, nemţeanul Ioan Burculeţ – BURFIX nu vede în astre un viitor prea optimist pentru Guvernul Victor Ponta.  BURFIX este cel care i-a prezis victoria lui Iohannis când nimeni nu paria pe aşa ceva.

“Ponta cade repede. În vreo două săptămâni, maxim o lună. Şi-aşa era în cădere liberă. Scandalul proaspăt cu Şova îl va îngropa. Cade Ponta şi trage şi guvernul după el. Va urma un guvern de dreapta”, spune psihoastrologul BURFIX.

Câr priveşte numele noului premier, astrele nu sunt extrem de clare: “Vor fi lupte. Bătălii grele, unii vor vrea să-l bage pe Blaga în faţă. Dar Blaga, chiar dacă va câştiga iniţial, nu are nicio şansă să reziste, va avea şi el probleme serioase cu DNA, o să cadă şi el din cauza DNA, a dosarelor cu bani grei. Asta cu Blaga şi necazurile lui cu Justiţia se va vedea după câteva luni, în august-septembrie. Şi va începe şi un război între Blaga şi Iohannis, Blaga îi va da la temelie lui Iohannis”.

Previziunile lui Ioan Burculeţ-BURFIX nu prevăd o ascensiune spre Palatul Victoria pentru actualul lider PNL, Alina Gorghiu: “Nu, e clar, Alina Gorghiu nu va ajunge prim-ministru. Şi nici nu va avea România foarte curând o femeie în fruntea ţării, ca preşedinte sau ca prim-ministru”.

Ioan Burculeţ-BURFIX este absolvent de psihologie şi, de asemenea, are diplomă de astrolog calificat. Numele lui este Ioan Burculeţ, BURFIX fiind un apelativ căpătat în Anglia. Neputându-i pronunţa numele, englezii i-au creat acest “nume de scenă” în care au pus prima silabă de la numele său de familie şi au adăugat şi particula FIX. Că prezicerile acestuia merg “la fix” a constatat şi presa centrală care l-a citat şi cu previziunile despre finalul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale dar şi despre ultimul cutremur mai serios care a zguduit România.
Burculeţ lucrează la un post local din judeţul Neamţ, unde realizează emisiuni despre astrologie şi mai este pasionat de imagine video şi artă fotografică.

D. VINCA

 

 

Lasă un răspuns