Asaftei, vicepreședinte ALDE România: „Partidul are din nou reprezentare parlamentară, generalul Roman este un român adevărat!”

Trecerea unui deputat (ales sub sigla AUR) la ALDE este văzută de Ion Asaftei – vicepreședinte național al partidului liberal-democraților – nu doar ca o simbolistică a redevenirii parlamentare a formațiunii politice ci ca un semn că restartul dat de noua conducere și nou organizare își arată deja roadele.

„Vin și vor veni români adevărați spre ALDE. Domnul deputat Nicolae Roman este un general al Armatei Române, un român adevărat profund atașat de valori de substanță. Așa cum am mai spus, ALDE este un partid pro-european dar noi vedem Europa ca un cor în care națiunile nu trebuie să renunțe la propria identitate și la propriile principii. Familia, credința, țara, oamenii sunt și pentru domnul general Roman adevărate icoane și, astfel stând lucrurile, nu pot decât să-i spun bun-venit în rndurile noastre,a adevăraților liberali”, a punctat Ion Asaftei.

„Sigla ALDE se reîntoarce în Parlament, acolo unde, de fapt, îi era locul. Și nu se întoarce oricum, ci purtată de un general cu două stele, domnul deputat Nicolae N. Roman, un om prețuit de casta militară. Domnul deputat Roman, prin poziția și cu expertiza pe care le are, va fi parte a conducerii ALDE și va coordona Departamentul de securitate națională. După ce discuțiile pe care le-am avut au confirmat că avem o viziune comună despre ceea ce trebuie să fie România în viitor, domnul Nicolae Roman devine membru ALDE și reprezentantul nostru în Parlament”, a declarat copreședintele ALDE, Varujan Vosganian.

Deputatul Nicolae Roman, ales în circumscripția electorală nr. 10 din județul Buzău, a anunțat ieri de la tribuna Camerei Deputaților înscrierea sa în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). Acesta va conduce Departamentul de securitate națională din cadrul ALDE. Astfel, prin adeziunea domnului deputat Nicolae Roman, ALDE redevine partid cu reprezentare parlamentară.

„Atunci când am intrat în politică mi-am făcut un proiect în care cei din meseria mea să o ducă mai bine, așa cum întreg acest popor trebuie să o ducă. Familia mea e de sorginte liberală. Atâta timp cât am fost sub arme nu puteam să îmi exprim crezurile politice. La trecerea mea în rezervă, programul pe care mi l-am făcut a fost axat pe această linie, la fel și valorile pe care le am: libertate, familie, credință, proprietate, educație, națiune și, nu în ultimul rând, caracterul.
ALDE este singura formațiune liberală care duce mai departe vechile tradiții ale liberalilor în această țară. Oamenii pe care i-am întâlnit îmi dau credința că vom reuși să punem în practică proiectul pe care mi l-am asumat, să readucem liberalii adevărați la locurile lor”, a afirmat deputatul Nicolae Roman.

V.N.

 

One thought on “Asaftei, vicepreședinte ALDE România: „Partidul are din nou reprezentare parlamentară, generalul Roman este un român adevărat!”

  1. Sper sa nu va asteptati sa va votam peste doi ani, ati fost cu totii la guvernare in ultimii 25 de ani Sa nu uitati , noi cetatenii va aducem aminte ca ati avut ministru la mediu si nu ati facut nimic , ba bine ca ati furat bani publici si acum incercati sa intrati pe usa din dos in parlament cu niste generali care nu au facut nimic pentru tara .AM FOST IN RAZBOI CU CINEVA IN ULTIMII 45 DE ANI???????
    Asa ca lasati-o balta ne-am saturat de minciunile voastre,
    Unde sunt tinerii care au terminat facultatile de stiinte politice internationale care au doctorate, masterate
    Acesti tineri sa fie promovati si nu cei ai lui Ursarescu, al lui Arsenie , al lui Tapu sa le fie rusine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.