Asaftei, singurul șef județean în mijlocul viscolului! „Facem toate eforturile să nu fie oameni prinși în nămeți”

Vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei a fost și astăzi singurul „șef de la județ” care a văzut situația din Neamț nu doar din rapoartele altor instituții ci și din teren.

Îmbrăcat adecvat pentru condițiile de viscol și ninsoare, Asaftei a mers pe mai multe drumuri județene, chiar și pe unele pe care troienele erau de un metru.

„Județul Neamț este acoperit de zăpadă, dar depunem toate eforturile posibile pentru a nu exista trasee blocate ori oameni prinși în nămeți. Societatea Drupo și operatorii cu care Consiliul Județean a încheiat contractul pentru deszăpezire în această iarnă acționează cu 23 de utilaje și cu 46 de lucrători, pentru menținerea drumurilor județene în stare de viabilitate. Se circulă în condiții de iarnă și adresez rugămintea tuturor participanților la trafic să înțeleagă că acționăm în forță pentru a nu exista blocaje. Personal am mers în mai multe zone din județ pentru a vedea cum se desfășoară intervențiile utilajelor și îi asigur pe nemțeni că se face tot ce ne stă în putere pentru a ține situația sub control!”, a transmis Asaftei din mijlocul zăpezilor, ca un adevărat corespondent de evenimente speciale.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, la propunerea Prefectului de Neamț, vicepreședintele CJ Ion Asaftei a fost retras din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Asaftei, singurul șef județean în mijlocul viscolului! „Facem toate eforturile să nu fie oameni prinși în nămeți”

  1. Dar balena ati vazut-o pe undeva? Jan de la han incearca sa faca ceva dar comisioanele de la cei care au contracte grase din banii nostri merg la Edy, ca sa-l poata tine pe daddy in Maldive. Dar consiliul mai are un vicepresdinte, parca. Nici nu-i retin numele. Ala de scria o publicatie ca merge prin comune (trimis de Edy) si le promite primarilor ca le face metrou. Noroc ca nu-i mai crede nimeni.

Lasă un răspuns