Asaftei, șef la CJ pentru o săptămână


Vicepreședintele CJ Ion Asaftei va fi responsabil direct de bunul mers al treburilor din județ, timp de o săptămână. Asta pentru că președintele Ionel Arsene pleacă lunea viitoare în Bavaria, într-un schimb de experiență. Anunțul a fost făcut chiar de Arsene ieri, în cadrul ședinței de lucru a consilierilor județeni.
În perioada 2-9 aprilie mă voi afla în Bavaria, pentru un schimb de experiență în domeniul asistenței sociale. Vizita va avea loc ca urmare a invitației pe care mi-a adresat-o consilierul guvernamental. În perioada cât voi fi plecat, atribuțiile vor fi preluate de vicepreședintele Ion Asaftei”, a punctat șeful CJ.
Ion Asaftei nu este deloc străin de această procedură. De fiecare dată când șeful său direct pleacă într-o vizită de lucru, el este cel care trece la butoanele pupitrului de comandă a județului.

Alex SÎRBU

2 thoughts on “Asaftei, șef la CJ pentru o săptămână

  1. In perioada cat va fi la toate butoanele poate rezolva axialul. Asta apropo de faptul ca exact langa hanul pe care-l pastoreste este o gaura in asfalt( pe DJ ) de nu-ti mai vine sa virezi spre Roman

  2. Mai sa fie, daca asta este figura originala la aflarea vestii ca este ,,plin,, o saptamana , e clar…. sigur mai are o tema ,,sensibila,, de rezolvat .

Lasă un răspuns