Asaftei: Lista pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de un coleg de la centru. Dar nu de cineva anunţaţ de „Mama Omida”!

alde (97)Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei anunţă oficial că locul 1 de pe lista pentru Camera Deputaţilor în circumscripţia nemţeană va reveni unui coleg de la centru, subliniind că nu este vorba de nici unul din numele vehiculate până acum. „Joi seara, într-o şedinţă pe care am avut-o cu conducerea centrală, am stabilit de comun acord ca acest loc să fie ocupat de un coleg din conducerea centrală. Nu va fi vorba nici de Andrei Gerea, nici de Gabriela Gavrilescu, în general de niciunul din numele vânturate până acum de aşa-zişi profeţi cu aere de Mama Omida. În câteva zile vom anunţa listele finale şi atunci vom face public şi numele acestui coleg”, a declarat Ion Asaftei.

D.V.

 

5 thoughts on “Asaftei: Lista pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de un coleg de la centru. Dar nu de cineva anunţaţ de „Mama Omida”!

  1. Cred ca pe doamna Gavrilescu o cheama Gratiela, nu Gabriela, dar asta comteaza mai putin.Mai important e ca dl. Asaftei nu are curaj sa candideze si nici nu a gasit un candidat cu sanse in Neamt…

  2. …cum nu are curaj????Intrebarea este : de ce nu este lasat sa candideze???oricum, „unu` de la centru”nu are dureri de alegatorii nemteni…pe niciunde..

  3. ,,am stabilit de comun acord ca acest loc să fie ocupat de un coleg din conducerea centrala” : corect era: conducerea centrala a stabilit…..

  4. Cine spune ca nu e lasat sa candideze? Nu vrea el sa plece deoarece a promis ca din functia pe care o ocupa va rezolva multe. Si este om de cuvant. Sa vedeti cum va rezolva drumul spre Durau prin Izvor. Nu se vede ca intersectia de la Girov a rezolvat-o?

Lasă un răspuns