Asaftei, la butoanele Consiliului Judeţean!

Judeţul Neamţ este condus, din punct de vedere administrativ, de vicele Consiliului Judeţean, Ion Asafte, care de pe data de 20 decembrie a rămas la conducerea instituţii cu atribuţii de preşedinte, delegate de titularul de drept, Ionel Arsene.

Delegaţia lui Asaftei este valabilă până pe data de 8 ianuarie când se termină perioada de concediu luată de Arsene. Împuternicirea respectivă acoperă toate atribuţiile titularului, inclusiv avizarea plăţilor şi coordonarea tuturor resurselor umane din CJ sau din instituţiile subordonate.

Dacă fotografiile din ultimul timp cu Asaftei surprind mai mult momentele de reprezentare, activitatea reală a fost una complexă în această perioadă. „Consiliul Judeţean nu înseamnă doar primirea urătorilor sau diverse evenimente frumoase unde suntem invitaţi. A fost de muncă, nu aş zice că mai mult decât de obicei, dar în ritm normal. Au fost recepţii la lucrări, plăţi de avizat, problemele curente ale compartimentelor din Consiliul Judeţean, care au trebuit rezolvate sau girate, conform atribuţiilor. Am o colaborare foarte bună cu toţi angajaţii din Consiliul Judeţean şi cu toţi cei cu atribuţii, deci treaba trebuie să meargă”, a spus Asaftei.

În puţinele clipe de răgaz ale sărbătorilor de iarnă, Asaftei a preferat să rămână tot în judeţul Neamţ, el fiind cunoscut ca un iubitor al locurilor şi al tradiţiilor din zonă…

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns