Asaftei despre vizita Ministrului Mediului: „Eforturi ale coaliţiei ALDE-PSD pentru a rezolva problemele de mediu”

Ion Asaftei – vicepreşedinte CJ Neamţ şi preşedinte ALDE Neamţ – salută vizita pe care Ministrul mediului o face în Neamţ. Mesajul lui Asaftei este cu atât mai interesant şi poate fi citit şi printre rânduri cu cât Graţiela Gavrilescu este membru ALDE şi o apropiată a organizaţiei nemţene.

„Vizita în județul Neamț a doamnei viceprim-ministru, ministrul mediului Grațiela Leocadia Gavrilescu, se înscrie în eforturile pe care actuala coaliție de guvernare ALDE-PSD le face pentru a rezolva problemele stringente de mediu ce vizează județul nostru.
Va fi o întâlnire  cu toți actorii implicaţi în acest domeniu complex al mediului: Prefectura, Consiliul Județean, Garda de mediu, Agentia de protectia mediului, Societatea de gospodărire a apelor (SGA), ROMSILVA, Garda Forestieră, Direcția de Sănătate Publică (DSP), ADI AQUA Neamț și primăriile din județul Neamț  la care se va discuta despre diferite aspecte de mediu, printre care și colectarea selectivă a deșeurilor, deoarece se are în vedere  lansarea unei campanii, la nivel naţional, de informare şi sensibilizare a populaţiei pentru colectarea selectivă a deşeurilor, în vederea reciclării„, spune Asaftei.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns