Asaftei confirmă: „ALDE este direct răspunzătoare!”

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Neamţ este la fel de „vinovată” ca şi partenerii social-democraţi de investiţiile importante care încep sau se derulează deja în Neamţ – acesta este mesajul lui Ion Asaftei (preşedinte ALDE Neamţ) cu privire la contractul pentru cele 44 de proiecte care a fost semnat în urmă cu câteva zile la Consiliul Judeţean Neamţ.

<<Dragi nemțeni, iată, a trecut vremea pașilor mici pe care a trebuit să îi facem pentru a porni motorul dezvoltării județului nostru. Intrăm în linie dreaptă cu implementarea proiectelor de anvergură!
Fără nicio exagerare, ALDE, formațiune aflată în alianța de guvernare alături de PSD, este „direct răspunzătoare” de implementarea a nenumărate proiecte în Neamț.
Personal, am semnat în ultima perioadă documentele necesare pentru demararea celor 44 de proiecte pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, proiecte care au fost aprobate în ședința Consiliului Județean Neamț de săptămâna trecută.
În acest mandat, după o perioadă care unora li s-a părut lungă – dar de fapt a însemnat timpul necesar pentru pregătirea atâtor documente necesare – județul nostru este cuprins de șantiere!>>, spune Asaftei.

Liderul ALDE Neamţ (care este şi vicepreşedinte CJ Neamţ) consideră că aceste proiecte dar şi cele care urmează a fi contractate în scurt timp vor fi o pârghie importantă în dezvoltarea judeţului: <<Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț și lider județean al ALDE, sunt fericit că instituția și formațiunea pe care le reprezint reușesc să rezolve problemele esențiale ale infrastructurii rutiere din Neamț!
Știu, multe alte proiecte sunt deja în derulare, iar altele urmează să demareze!
Am făcut pași mici, dar siguri! Acum, accelerăm pentru dezvoltarea județului Neamț!>>.

D.V.

One thought on “Asaftei confirmă: „ALDE este direct răspunzătoare!”

  1. Prin personaje precum Asaftei, ALDE a reusit sa se auto-distruga!S-a vazut la europarlamentare, se va vedea si la urmatoarele alegeri!

Lasă un răspuns