Asaftei anunță MINUNEA de la Podul Preluca: „Se circulă pe ambele sensuri!”

Minune, mare minune: după mai bine de un an de zile, Podul de la Preluca a fost reparat și asfaltat pe ambele sensuri astfel că, la acest moment, se circulă normal prin respectiva zonă care a tot fos un fel de nod rutier al plângerii pentru mii și mii de șoferi.

Vestea bună este dată de vicepreședintele CJ Neamț, Ion Asaftei care, în urmă cu o oră era la fața locului pentru a vedea cu ochii lui că firma constructoare reușește să se țină de acest ultim termen care expira săptămâna aceasta.

<<Am urmarit de-a lungul cîtorva săptămîni cum evoluează din etapă în etapă lucrările la podul de la Preluca de pe drumul național Piatra Neamț-Bicaz, deoarece urgentarea acestora era absolut necesară. Astăzi am satisfacția de a-i anunța pe nemțeni și participanții la trafic pe această rută că inconvenientul așteptărilor pe sens a dispărut. Din acest moment SE CIRCULĂ PE AMBELE SENSURI!>> – acesta este mesajul făcut public de vicele de la CJ.

Podul respectiv se află pe un Drum Național (Piatra Neamț – Bicaz) administrat de SRDP Iași. Deși nu este un drum administrat de CJ, după cum spune și Asaftei, dacă autoritățile nemțene nu ar fi „țipat” pe acest subiect, cine știe când ar fi terminat firma de la Bacău această lucrare începută în iunie 2018 și sărită de câteva ori din termenul de execuție (care a fost inițial de 3 luni).

Imaginile de la începutul articolului au fost surprinse azi, în urmă cu o oră. Mai jos, câteva imagini cu Asaftei, pe post de „diriginte de șantier”, în urmă cu câteva săptămâni.

D.V.

Lasă un răspuns