Asaftei (ALDE): „Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă!”

ALDE Neamț consideră rezultatul obținut la alegerile de duminică unul situat și sub așteptări și sub nivelul eforturilor depuse. „Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă”, spune Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț, într-o declarație de presă dedicată atât alegătorilor cât și propriilor membri de partid sau susținători.

„Sunt convins că vom depăși accidentul din 26 mai 2019”, spune Asaftei care adaugă și că „Încrederea reciprocă se verifică prin momente grele. Le vom depăși împreună la următoarele runde de alegeri”.

Mai jos, integral, mesajul liderului ALDE Neamț:

<<DECLARAȚIE DE PRESĂ 

Dragi nemțeni,

Rezultatul înregistrat de partidul nostru la alegerile pentru Parlamentul European este categoric unul care nu s-a ridicat la nivelul eforturilor depuse şi aşteptărilor noastre.

Urmează o perioadă de analiză rece, reflecție și decizii privind clarificarea căilor și modalităților prin care susținem și promovăm proiectul nostru politic, singurul autentic liberal din România.

Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă.

Adevărata, sincera construcție liberală bazată pe valorile pe care s-a clădit progresul lumii este credința noastră. Sunt convins că vom depăși accidentul din 26 mai 2019.

Președintele Călin Popescu Tăriceanu rămâne în continuare singurul politician demn să câștige  președinția țării. ALDE rămâne un partid unit şi puternic  iar dezamăgirea profundă ce va fi produsă foarte repede de câștigătorii alegerilor de duminică, ne va întări şi mai mult.

Alături de liberalii din echipa ALDE Neamț îmi exprim recunoștința față de nemțenii care au decis să ne voteze . Încrederea reciprocă se verifică prin momente grele. Le vom depăși împreună la următoarele runde de alegeri.

Al dumneavoastră, sincer și liberal, 

Ion ASAFTEI>>

V.N.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Asaftei (ALDE): „Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă!”

  1. Rezultatul de la Neamt este exact pe masura competentei si eforturilor depuse de dl. Asaftei!Va incerca sa-si gaseasca un loc caldut pe la PSD, dar nu cred ca mai incape!

  2. Grandomania lui Tariceanu si lupta voastra impotriva unui stat de drept a aratat sa sunteti oameni de nimic. Asta nu este politica, este tradare fata de romani ! Trebuie sa dispareti din politica.

Lasă un răspuns