Asaftei (ALDE): Rareș Bogdan, clona masculină a Monicăi Macovei!

Rareș Bogdan este clona masculină a europarlamentarului Monica Macovei – aceasta este părerea lui Ion Asaftei, președinte ALDE Neamț, despre locul 1 de pe lista PNL la alegerile parlamentare, exprimată într-o conferință de presă.

Liberal-democratul Asaftei a și detaliat acest punct de vedere, subliniind fervoarea cu care cei doi – Monica Macovei și Rareș Bogdan – critică mereu, chiar și în afara țării, tot ce este legat de România: „Au ajuns, din nefericire, în situaţia penibiă, jalnică, de a aşeza în caul listei pentru PE pe un fel de Monica Macovei masculină. Rareş Bogdan. Dacă poporul îşi va da votul lui Rareş Bogdan şi Sigfriend Mureşan – că văd că nu se poate dezlipi băiatul ăsta de acolo – vom asista la un circ de subminare a poziţiei României. E timpul ca echipa asta să devină de tristă amintire. Sper ca bunul Dumezeu să lumineze cetăţenii României și  să tremitem în PE oameni adevăraţi cu această conştiinţă a neamului din care fac parte. Să-şi apere ţara şi neamul. Politica o facem aici, nu ne spălăm rufele acolo”.

Asaftei a criticat și faptul că PNL nu mai este un apărător al libertăților cetățenești și a precizat că respectivul partid ar fi, în fond, tot o anexă politică a președintelui de onoare de la PMP: „Avem destule Casandre politice care văd doar certuri, scandaluri, cam asta este propaganda, în special dinspre PNL care partid, de câţiva ani de zile este aproape decimat, cu o conducere care denotă istabilitate politică, cu golirea acestui partid de conţinutul lui liberal, nu mai au nimic de la Brătieni şi nimic de a facecu drepturile şi libertăţile fundamentale liberale pe care le apără ALDE. Cei de la PNL nu mai apără drepturile cetățeanului ci pe cele ale unui stat agresiv în relația cu cetățeanul. Prin infuzia de pedelişti în cadrul lor , PNL nu este nimic altceva decât un al doilea partid al lui Băsescu. Este o ideologie care serveşte Statul Paralel şi organismele de forţă. Niciodată un partid autetic liberal care este alături decetăţeni, de intreprinzători, antreprenori nu va face ceea ce face actualul PNL. Sperăm ca să renunţe şi la titulatura de PNL care nu este decât o perdea de fum din spatele căreia se aruncă tot felul de invective către celelalte partide”.

Declarațiile de mai sus au fost date de Ion Asaftei în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul ALDE neamț, împreună cu consilierul local Cristian Tihenea.

D.V.

 

 

Lasă un răspuns