Asaftei: „ALDE, cea mai prestigioasă și puternică echipă pentru alegerile europarlamentare!”

ALDE  va trimite în Parlamentul European  cea mai puternică echipă formată din profesioniști, oameni cu experiență politică, cu demnitate și simțire românească, susține Ion Asaftei, președintele liberal-demoraților nemțeni.

„La încercările și presiunile la care a fost supusă România în ultimii ani, se impune cu prisosință pentru viitor, prezența în Parlamentul European  a unor purtători ai demnității și interesului național.

Oameni ca Norica Nicola, Renate Weber, Daniel Barbu, Varujan Vosganian, Andrei Gerea, Ovidiu Silaghi, s.a.m.d., ne vor reprezenta cu cinste în forul respectiv, vor promova interesele României, amintindu-le europenilor și celor care fac jocul la Bruxelles, mai ales în detrimentul țărilor din est, că țara noastră nu mai este dispusă să accepte un dublu standard, un MCV politic ca instrument de constrângere, o Europă cu două viteze, un amestec grosolan în treburile justiției.

Suntem pentru o Europă a solidarității, a coeziunii și a tratamentului egal !”, a subliniat Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț.

 

V.N.

 

Lasă un răspuns