Asaftei acuză: ”Vrea cineva să țină izolat județul Neamț?”

Presedintele ALDE Neamt, Ion Asaftei (vicepreşedinte CJ Neamţ) constată şi el, ca toţi nemţenii, că parcă o mână nevăzută ţine nu doar Moldova în izolare ci judeţul Neamţ pare şi mai vitregit în comparaţie cu alte judeţe vecine.

Asaftei a punctat faptul că Drumul Naţional ce leagă Piatra Neamţ de Bucureşti este până la Bacău de doar două benzi de circulaţie, ceea ce este un impediment atât pentru investitorii care ar putea veni în zonă dar şi pentru turiştii care ar putea petrece un concediu în judeţul Neamţ. La problema Drumului Naţional, Asaftei a alăturat şi drumurile judeţene care în guvernările anterioare nu au suferit modernizări consistente, acum sunt prinse în proiecte aprobate la finanţare pe PNDL 2 dar parcă nu se mişcă lucrurile deloc.

”De exemplu, podul de la Luțca. Am fost ieri pe el pentru ca trec foarte des prin zona, ies zilnic pe teren, pentru ca nu-mi place sa stau prin birou ca altii si nici nu am o armata de consilieri. Singurul meu consilier este soferul. El imi face si pozele pe teren. Podul este extrem de degradat, vibreaza ca o piftie. Este prins pentru reabilitare pe PNDL II. La fel si podurile de la Ion Creanga si de la Tupilati. Sunt gropi de 14 cm adâncime pe ele. Axialul este in aceeasi situatie. A fost facut proiect, dar daca nu vin banii mai repede, îl pierdem de tot. Nu va mai putea fi reparat. Cu drumul spre Bacau ne chinuim de ani de zile sa îl largim, dar concret nu se intampla nimic. In vremurile pe care noi le numim «de trista amintire» s-au facut pe traseul spre Bacau 12 hidrocentrale si noi nu reusim sa alocam niste fonduri pentru largirea drumului. Si atunci, ma gandesc: Vrea cineva sa tina izolat judetul Neamt?”, a spus Asaftei în conferinţa de presă de azi, pe care a susţinut-o la sediul ALDE, împreună cu alţi lideri judeţeni.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Asaftei acuză: ”Vrea cineva să țină izolat județul Neamț?”

  1. Dl.Asaftei,cei care vor sa tina in inapoiere acest judet sunt clicile de hoti de la CJ/CL/Primarie.

    Sunt toate partidele politice care au un singur scop:sa fure bugetele alocate, prin intermediul licitatiilor trucate,firmelor de casa,indemnizatiile lunare de sute de milioane ,lucrari de proasta calitate,achizitii la preturi umflate,etc.

    Daca va uitati bine dl.Asafte ve-ti constata ca cei care conduc acest judet sunt numai oameni de proasta calitate,analfabeti si fara nici o experienta profesionala.

    Singurul lucru in comun a acestor analfabeti este imbogatirea peste ”noapte”odata ajunsi in aceste institutii.

    Oameni care nu erau angajabili la privati au ajuns sa aiba averi uriase odata cu accederea in aceste institutii unde hotia este cea mai mare virtute.

Lasă un răspuns